[Unicode]   CLDR Charts Home | Site Map | Search
 

Albanian Delta

CLDR Version 33 Index

Lists data fields that differ from the last version. Inherited differences in locales are suppressed, except where the source locales are different. The collations and metadata still have a raw format. The rbnf, segmentations, and annotations are not yet included.

SectionPageHeaderCodeLocaleOldNewLevel
Locale Display NamesGeographic RegionsAfrica202sq202Afrika Subsaharianemoderate
Territories (North America)Northern AmericaPMShën Pier dhe MikelonShën-Pier dhe Mikelon
CaribbeanBLShën BartolomeuShën-Bartolome
Territories (Africa)Middle AfricaSTSao Tome dhe PrincipeSao-Tome e Principe
Territories (Europe)Northern EuropeSJSvalbard dhe Jan-MajenSvalbard e Jan-Majen
Territories (Oceania)AustralasiaHMIshulli Hërd dhe Ishujt MekdonaldIshujt Hërd e Mekdonald
TimezonesOceaniaPapua_New_Guineastandard-longOra e Papua-Guinesë së ReOra e Guinesë së Re-Papua
CurrenciesSouthern/Eastern EuropeEastern Europe: CzechiaCZK-nameKoruna e Republikës ÇekeKoruna e Çekisë
Northern AfricaNorthern Africa: EgyptEGP-nameStërlina egjiptianeSterlina egjiptiane
EGP-name-onestërlinë egjiptianesterlinë egjiptiane
EGP-name-otherstërlina egjiptianesterlina egjiptiane
Northern Africa: SudanSDG-nameStërlina sudanezeSterlina sudaneze
SDG-name-onestërlinë sudanezesterlinë sudaneze
SDG-name-otherstërlina sudanezesterlina sudaneze
Western AfricaWestern Africa: MauritaniaMRO-nameUgija mauritaneUgija mauritane (1973–2017)
MRU-nameMRUUgija mauritane
MRO-name-oneugijë mauritaneugijë mauritane (1973–2017)
MRO-name-otherugija mauritaneugija mauritane (1973–2017)
MRU-name-oneMRUugijë mauritane
MRU-name-otherugija mauritane
Western Africa: St. HelenaSHP-nameStërlina e Ishullit të Shën-HelenësSterlina e Ishullit të Shën-Helenës
SHP-name-onestërlinë e Ishullit të Shën-Helenëssterlinë e Ishullit të Shën-Helenës
SHP-name-otherstërlina të Ishullit të Shën-Helenëssterlina e Ishullit të Shën-Helenës
Middle AfricaMiddle Africa: São Tomé & PríncipeSTN-nameSTNDobra e Sao-Tomes dhe Prinsipes
STN-name-onedobër e Sao-Tomes dhe Prinsipes
STN-name-otherdobra të Sao-Tomes dhe Prinsipes
Middle Africa: São Tomé & Príncipe: STD (old)STD-nameDobra e Sao-Tomes dhe PrinsipesDobra e Sao-Tomes dhe Prinsipes (1977–2017)comprehensive
STD-name-onedobër e Sao-Tomes dhe Prinsipesdobër e Sao-Tomes dhe Prinsipes (1977–2017)
STD-name-otherdobra të Sao-Tomes dhe Prinsipesdobra të Sao-Tomes dhe Prinsipes (1977–2017)
Eastern AfricaEastern Africa: South SudanSSP-nameStërlina e Sudanit të JugutSterlina sudanezo-jugoremoderate
SSP-name-onestërlinë e Sudanit të Jugutsterlinë sudanezo-jugore
SSP-name-otherstërlina të Sudanit të Jugutsterlina sudanezo-jugore
Western Asia (C)Western Asia: AzerbaijanAZN-nameManata e AzerbajxhanitManata azerbajxhanase
AZN-name-onemanatë azeremanatë azerbajxhanase
AZN-name-othermanata azeremanata azerbajxhanase
Eastern Asia (C)Eastern Asia: China: CNH (old)CNH-nameJuani kinez (tregu i jashtëm)Juani kinez (për treg të jashtëm)
CNH-name-onejuan kinez (tregu i jashtëm)juan kinez (për treg të jashtëm)
CNH-name-otherjuanë kinez (tregu i jashtëm)juanë kinez (për treg të jashtëm)
UnitsEnergy and Powerhorsepowerlong-displayNamekuaj fuqikuaj-fuqi
long-one{0} kalë fuqi{0} kalë-fuqi
long-other{0} kuaj fuqi{0} kuaj-fuqi
CharactersCategoryLabeldingbatsdingbats (shndërrues germash në yje ose figura)dingbat (shndërrues germash në yje ose figura)modern
Smileysface-neutral😐 –keywords
fytyrë neutrale
😣 –keywords
fytyrë këmbëngulëse
🙃 –keywords
fytyrë përmbys
face-fantasy👾 –keywords
përbindësh alien
emotion💙 –keywords
zemër blu
💚 –keywords
zemër jeshile
Peopleperson-role👱‍♂ –keywords
burrë biond
👱‍♀ –keywords
grua bionde
🤰 –keywords
grua shtatzënë
person-fantasy👼 –keywords
engjëll bebe
person-activity👤 –keywords
bust siluetë
Animals & Natureanimal-mammal🦁 –keywords
fytyrë luani
animal-marine🐠 –keywords
peshk tropikal
🐚 –keywords
guaskë spirale
plant-other🌳 –keywords
pemë gjetherënëse
Food & Drinkfood-fruit🍏 –keywords
mollë jeshile
food-vegetable🌶 –keywords
spec djegës
food-asian🍱 –keywords
kuti bento
food-sweet🍮 -namekrem karamelkrem-karamel
🍮 –keywords
krem karamel

krem-karamel
drink🍹 –keywords
pije tropikale
Travel & Placesplace-geographic🏝 –keywords
ishull shkretëtirë
place-building🏛 –keywords
ndërtesë klasike
🏯 –keywords
kështjellë japoneze
place-religious⛩ –keywords
faltore shinto
time🕛 –keywords
ora dymbëdhjetë
🕐 –keywords
ora një
🕑 –keywords
ora dy
🕒 –keywords
ora tre
🕓 –keywords
ora katër
🕔 –keywords
ora pesë
🕕 –keywords
ora gjashtë
🕖 –keywords
ora shtatë
🕗 –keywords
ora tetë
🕘 –keywords
ora nëntë
🕙 –keywords
ora dhjetë
🕚 –keywords
ora njëmbëdhjetë
Activitiesaward-medal🎖 –keywords
medalje ushtarake
sport🏈 –keywords
futboll amerikan
🎱 –keywords
8 gurë
game♠ –keywords
figurë maç
♥ –keywords
figurë kupë
♦ –keywords
figurë karo
Objectscomputer🔌 –keywords
spinë elektrike
💻 –keywords
kompjuter personal
🖥 –keywords
kompjuter desktop
💿 –keywords
disk optik
light & video📡 –keywords
antenë satelitore
book-paper📗 –keywords
libër jeshil
📘 –keywords
libër blu
📙 –keywords
libër portokalli
office📐 –keywords
vizore trekëndëshe
Symbols2arrow⬇ –keywords
shigjetë poshtë
🔙 –keywords
shigjetë prapa
🔝 –keywords
shigjetë lart
religion☯ –keywords
jin jang
alphanum🔢 –keywords
fut numra
🆒 -namebutoni i freskisë «COOL»butoni «COOL»
🆒 –keywords
butoni i freskisë «COOL»
butoni «COOL»

butoni i freskimit «COOL»
🆓 -namebutoni i lirimit «FREE»butoni «FREE»
🆓 –keywordsbutoni «FREE»
geometric🔵 –keywords
rreth blu


Access to Copyright and terms of use